"We kunnen het verdriet niet weg nemen,
maar we kunnen het verzachten."

Welke reportages zijn er mogelijk?

Uitvaartdienst

Onze fotografen gaan de volledige uitvaart fotograferen. Het begint al van komst van vrienden en familie, details van bloemen en tekeningen, sprekers, ... tot de iedereen de ruimte verlaten heeft. We zoeken niet naar tranen, maar naar tekens van liefde, hoop, verbondenheid, enz.

Rustplaats

De rustplaats is meestal een intiem moment met familie en vrienden. Maar hier ook kunnen foto's veel betekenen voor het rouwproces.  

Koffietafel

De Koffietafel is ook een moment waar familie's zich na lange tijd mekaar terug zien. Er wordt vaak de mooiste momenten terug opgehaald. Tijdens de koffietafel worden er gedurende een uurtje enkele foto's genomen. 

Zoekt u ook naar een manier van verwerken?

Geef uw email en u ontvangt 5 tips om de pijn te verzachten

Laatste groet

Het fotograferen van de  laatste groet of rouwbezoek is het laatste beeld van de overledene. Hij/zij is dan mooi opgemaakt. Het is een mooi moment van rust en vrede.  Dit is het laatste moment voor de kist word afgesloten. Kinderen

Als een kind overleden is dan heb je het gevoel dat de wereld onder je vergaat. Woede, onmacht, ongeloof en veel verdriet is niet abnormaal. Tijdens de uitvaart beleef je dit anders dan als het een persoon zou zijn van een oudere leeftijd.  Je sluit je nog meer af in het cocon van verdriet.  Een uitvaartreportage van kinderen is voor niemand gemakkelijk ook niet voor ons.  Maar in de jaren hebben we spijtig genoeg die meer en meer moeten doen.  We merken dat onze klanten die hun kind hebben verloren een grote houvast hebben aan onze albums.

Wat krijgt u na de reportage?

Album

Een fotoalbum is voor het rouwprocces een grote houwvast.  

We leveren een album formaat 25 x 25 cm met +- 40 pagina's van hoge kwaliteit .
Met een harde kaft in een grijze Nubuk stof. 

Enkel de foto's van de laatste groet, uitvaartdienst en begraafplaats zullen in de album geplaatst worden.  Er wordt een selectie gemaakt van kleuren en zwart-wit foto's.

De opmaak en keuze foto's en kleur/zwart-wit kiezen we zelf , om zo de album sneller in productie te hebben.

Slideshow op usb Stick

Niet alle foto's die we nemen kunnen  in de album.  bv de foto's van de koffietafel worden bijna nooit in de album de album geplaatst.  Daarom dat we ook een Slideshow maken met muziek met alle foto's.

Deze kunt u dan afspelen op uw computer of andere dragers.

Wenst je een uitvaartreportage.

Druk op de knop hieronder en vul je contactgegevens in.

Wij nemen dan binnen de 8 uur contact me je op.

>